Registrering

Dots

* Om du redan har ett konto, logga in

Välj abbonemang


Fyll i dina uppgifter


Betalningssätt


Det var allt för nu!


Tack för att du är med oss, vi hoppas kunna möta ditt önskemål. Självklart kan du avsluta din prenumeration när du vill. Första betalning tas efter 30 dagar test period.

Genom att registrera godkänner du Städagos Sekretesspolicy och Användarvillkor

Frågor och svar

Kan jag avsluta prenumeration när jag vill?

Självklart! Gå in på kontos inställningar och avsluta prenumeration. Ditt konto kommer at vara aktivt till den sista dagen du betalade för.

Är mina kortuppgifter säkra?

Javisst! Vi anser att kortuppgifter är säkra eftersom personlig information som sänds över internet är krypterad och ingen obehörig kan på så sätt komma åt dina uppgifter om du inte själv lämnar ut dem. Kortuppgifter dirigeras direkt till en pålitlig och certifierad partner till svenska banker så inte ens vi har tillgång till de.

Får jag en faktura för era tjänster?

Ja! Ny faktura dyker upp automatisk varje månad i administrativ plattform. Du kan antigen spara den på din dator eller skriva ut.

Tänker ni utveckla Städago och lägga till nya funktioner?

Det ska vi självklart göra! Du får gärna registrera dig för vårt nyhetsbrev för att först få reda på nya funktioner. Ingen känner våra kunders behov bättre än kunderna själva det är därför vi kommer alltid ta till hänsyn alla era synpunkter.